Clicky Web analytics

Clicky, de extreem veelzijdige analyse-tool 30 dagen gratis op proef én 50% korting het eerste jaar!

Nu je een geweldige website hebt wil je natuurlijk ook graag weten wat daar allemaal op gebeurt. Je wilt graag weten hoeveel bezoekers je krijgt, waar ze vandaan komen en wat al nog meer. Om daar achter te komen kunnen we analyse-tools gebruiken. De bekendste is wellicht Google Analytics, een gratis pakket van… Google welke uitstekende analyses maakt. Echter, zoals veel analyse-tools is dit niet real-time.

Wanneer we een speciale campagne starten, kunnen we met Clicky meteen zien wat er gebeurt en indien nodig bijsturen.

Met analyse achteraf lopen we dus altijd achter de feiten aan.

Clicky 30 dagen gratis

4 + 5 =

Het Dashboard is eenvoudig en zeer overzichtelijk.

De meest relevante gegevens zijn direct zichtbaar en met slechts enkele muisklikken kunnen we de details van elke categorie bekijken.

Spion modus

Wanneer we verkeer real-time willen monitoren, kunnen we de spion modus gebruiken.

Dit is een overzicht waarbij we elke bezoeker kunnen monitoren. Uitermate geschikt om na de start van bijvoorbeeld een Google Adwords of Social Media campagne te bekijken of we het gewenste resultaat behalen en indien nodig meteen bij te sturen, in plaats van de resultaten achteraf pas te kunnen zien.

Website analyse tot in extreem detail

We kunnen tot in detail zien waar onze bezoekers vandaan komen en wat ze doen en kunnen indien gewenst per bezoeker een analyse bekijken.

Waar andere analysetools beperkte mogelijkheden hebben om spambots uit de resultaten te filteren, maakt Clicky gebruik van een uniek algoritme om (referrer) spambots op te sporen en te blokkeren.

On site analytics widget

On site analytics is een widget die ons direct op onze website laat zien hoeveel bezoekers er op de site zijn en zelfs hoeveel bezoekers er op de pagina zijn die wij zelf op dat moment bekijken. Alleen wij kunnen deze widget zien.

De widget geeft ook direct toegang tot de overige functies van Clicky.

Heatmaps

Een Pro-account biedt de geweldige functie Heatmaps, waarmee we wederom real-time kunnen zien wat onze bezoekers doen en waar ze zich op de pagina bevinden.

Heatmaps is zelfs te segementeren zodat we bijvoorbeeld alleen bezoekers kunnen bekijken die daadwerkelijk een doel hebben voltooid.

En nog veel meer…

Naast de meest vanzelfsprekende functies biedt Clicky een zeer krachtige en flexibele API, Twitter analyse, Google search rankings en nog veel meer!

30 dagen gratis!

Probeer Clicky 30 dagen gratis en met 50% korting wanneer je daarna een abonnement neemt!

Clicky 30 dagen gratis

14 + 3 =

Voor vrijblijvend advies kunt u ons e-mailen op info@designerdragonfly.nl

Pin It on Pinterest