Heb ik echt een webdesigner nodig?

“Ik ken iemand die wel eens wat met WordPress doet en die doet het gratis, dus waarom zou ik betalen voor een webdesigner?
Als webdesigner hoor ik dit maar al te vaak. Tja, wat moet ik zeggen? Je hebt helemaal gelijk!WordPress is gratis, er zijn veel gratis thema’s verkrijgbaar en talloze gratis plugins. Dus, ja, je kunt een WordPress website voor niks maken.En het mooiste is dat je iemand kent die dat wel voor je wil doen!Je begint net je eigen bedrijfje en je probeert natuurlijk zoveel mogelijk kosten te besparen, dus waarom zou je dan € 600,- betalen voor een website als het ook gratis kan? 

Goeie vraag!

We spoelen door naar 6 maanden later…Je hebt een hoop geld geïnvesteerd in je nieuwe bedrijf. Je hebt een mooie bedrijfsruimte, goede uitrusting, je hebt alles!

Behalve klanten…

Waarschijnlijk vraag je jezelf af waarom je geen klanten hebt. Je hebt tenslotte een website, je bent te vinden op internet, dus de klanten zouden nu toch gewoon moeten komen? 

FOUT!!!

Wanner je betaalt voor een professionele website betaal je niet alleen voor een website…
Je betaalt voor jaren van kennis en ervaring, je betaalt voor de expertise die weet hoe je creativiteit met functionaliteit combineert.

Je betaalt voor de juiste structuur, een goed geplande lay-out en dus een website die je daadwerkelijk klanten oplevert!

Wel eens gehoord van Google? Als je website niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines kun je nog zo’n mooie website hebben, maar die zal nooit gevonden worden door jouw toekomstige klanten!
Website designers zoals wij, gaan naar bed en staan op met SEO en hoe we jouw website het beste kunnen optimaliseren.

Even over die thema’s:

De kwaliteit? Gratis thema’s worden vaak ontworpen door beginnende programmeurs. Waarom denk je anders dat het gratis is? Het is hun manier om te ‘oefenen’ en daardoor uiteindelijk iets te maken dat ze voor echt geld kunnen verkopen.

Een webdesigner die hier dagelijks mee te maken heeft zal zijn of haar eigen thema maken of weet precies welke thema’s geschikt zijn en welke getest zijn op veiligheid en kwetsbaarheden.

Wil jij ook een website die daadwerkelijk door je klanten gevonden wordt?

Een website die het geld dubbel en dwars waard is?

Wacht niet langer! Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte en maak gauw een afspraak met ons zodat we samen een succes van jouw bedrijf kunnen maken!