Bij Designer Dragonfly ontwerpen we elke website op maat.

Al vanaf €559,-

 

Wilt u een nieuwe website laten maken?

Particulier, band of bedrijf, wij maken websites voor iedereen!

Offerte aanvragenPortfolio bekijk

Neem een kijkje – scroll naar beneden

Designer Dragonfly ontwerpt, maakt en beheert WEBSITES

Ben jij op zoek naar een nieuwe website of wil je, je huidige website vernieuwen?

Bij Designer Dragonfly ontwerpen we elke website op maat.

Bij ons geen website vanaf een template, geen dertien in een dozijn. Onze websites zijn altijd; mobile friendly, Google friendly én user friendly.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring zijn onze websites altijd geoptimaliseerd voor elk apparaat. Naast het ontwerpen en vervaardigen van websites bieden wij ook services zoals domeinnaamregistratie, hosting en online marketing.

Kortom een one-stop-shop voor iedereen die op zoek is naar een website met impact!

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze klanten

I tried two other web designers before this one. Each one was unreliable and not very user responsive. This one was the very opposite. Very attentive, responsible friendly and goes that extra mile to listen and help with all my quirky and sometimes annoying demands. I will gladly recommend her to anyone.

Testimonial Item

Charles Eddem

Film production Bluewormproductions

Jenny is een harde werker! Ze heeft mijn website ontworpen en ze gaat net zo lang door tot deze helemaal naar je zin is. Ik ben erg tevreden!
Karen Prins, reliefhealing.nl.

Testimonial Item

Karen Prins

Eigenaar Reliefhealing

Designer Dragonfly is heel goed benaderbaar voor specifieke vragen en wensen. Het eerste ontwerp voor mijn website was gelijk raak en verrassend. Bij de uitwerking en verfijning stond men steeds klaar om alles net zo lang aan te passen tot dat zelfs de kleine dingetjes helemaal naar tevreden waren. Ook de webshop draait gelijk helemaal goed.

Testimonial Item

Eddo Frank

N
WEBSITE LATEN MAKEN

Designer Dragonfly websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiel gebruik. Wij gebruiken de nieuwste technologie in het ontwerp, de opbouw en de optimalisering van trefwoorden, tags en links om de best mogelijke SEO te leveren.

N
SEO OPTIMALISATIE

Designer Dragonfly websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruiken de nieuwste webtechnologie in het ontwerp, de structuur, de optimalisering van trefwoorden, tags en links om de best mogelijke SEO te leveren.

N
WP ONDERHOUD

Met ons onderhoudsplan heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud en het uitvoeren van updates. Daarnaast maken wij zeer regelmatig, volledige backups en verzorgen wij op uw verzoek kleine aanpassingen in de content.

Wil je een WEBSITE laten maken?

Bij Designer Dragonfly kun je niet kiezen uit templates als basis voor je nieuwe website. Pas na een intakegesprek gaan onze ontwerpers aan de slag met een impressie om je een indruk te geven hoe je nieuwe website eruit kan komen te zien. In de meeste gevallen bevalt de impressie zo goed dat dit de uiteindelijke website wordt. Ben je particulier, band of bedrijf, wij maken websites voor iedereen!

Bang dat een op maat website te duur is?

Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

Jenny Correia heeft voor mijn praktijk een prachtige website en logo gemaakt. Vanaf het allereerste contact had ik het gevoel dat Jenny wist hoe ik het hebben wilde en wist ze mij op nieuwe ideeën te brengen. In ons contact wist zij een goede combinatie te vinden tussen persoonlijke aandacht en interesse en zakelijkheid. Ze heeft me enorm geholpen door me te adviseren over alle mogelijkheden en staat me nog steeds bij met raad en daad. De site is precies geworden wat ik er van gehoopt had.

Testimonial Item

Linda Stam

Pin It on Pinterest