Wat kost het om een nieuwe website te laten maken.

al vanaf €499,-

Een standaard website van 5  paginas

Inbegrepen is o.a. het volgende:

  Een geheel op maat ontworpen website 

  Gebruiksvriendelijke én mobielvriendelijke layout

  1 contactformulier

  CTA’s waar nodig (Call to Action knop)

  Basis beveiligingsopties

  Links naar de door jou gewenste social media platforms

  Googlemaps integratie

Designer Dragonfly ontwerpt, maakt en beheert websites

Ben jij op zoek naar een nieuwe website of wil je, je huidige website vernieuwen? Bij Designer Dragonfly ontwerpen we elke website op maat. Bij ons geen website vanaf een template, geen dertien in een dozijn. Onze websites zijn altijd; mobile friendly, Google friendly én user friendly. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring zijn onze websites altijd geoptimaliseerd voor elk apparaat. Naast het ontwerpen en vervaardigen van websites bieden wij ook services zoals domeinnaamregistratie, hosting en online marketing.

Kortom een one-stop-shop voor iedereen die op zoek is naar een website met impact!

Wat onze klanten zeggen

Animal Save NederlandAnimal Save Nederland
17:22 16 Aug 22
Jenny staat dag en nacht(!) klaar om te helpen en eventuele problemen op te lossen. Een snel en vriendelijk contact met een doorlopend onderhoud van onze site: wat zouden we zonder Jenny moeten! Een aanrader 🙂
Emma JamesEmma James
12:54 13 May 22
Met heel veel plezier heb ik samen met Jenny van Designer Dragonfly mogen werken aan de website van mijn band Miss Emma James. Jenny heeft heel veel tijd gestoken in het meedenken met de stijl van de site, alsmede de inhoud en de gehele sfeer. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en we hebben echt heel relaxt als team gewerkt. Ik wilde vaak graag veel verschillende dingen uitproberen en Jenny stond altijd klaar om alle aanpassingen uit te voeren. Ik ga verder met Designer Dragonfly voor mijn zakelijke website omdat ik heel tevreden ben over Jenny en de prachtige site die ze voro me heeft gemaakt
Jesse PrinsJesse Prins
08:37 11 Jan 21
Jenny is een harde werker! Ze heeft mijn website ontworpen en ze gaat net zo lang door tot deze helemaal naar je zin is. Ik ben erg tevreden!Karen Prins, reliefhealing.nl.
Edjo FrankEdjo Frank
12:48 24 Apr 20
Designer Dragonfly is heel goed benaderbaar voor specifieke vragen en wensen. Het eerste ontwerp voor mijn website was gelijk raak en verrassend. Bij de uitwerking en verfijning stond men steeds klaar om alles net zo lang aan te passen tot dat zelfs de kleine dingetjes helemaal naar tevreden waren. Ook de webshop draait gelijk helemaal goed.
Robin PetersRobin Peters
16:15 02 Mar 20
Wij hebben onze website laten maken door Jenny. We hebben gekozen voor Jenny omdat het prettig vinden om met lokale ondernemers te werken. Tevens houden wij ervan om persoonlijk contact te hebben. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. De website is goed en overzicht opgebouwd en, door het persoonlijk contact, konden er direct dingen worden aangepast of worden aangevuld. Ik zou Designer Dragonfly zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt! Groet Robin & Zoë Bleekjetanden.nl
js_loader

WEBSITE LATEN MAKEN

Designer Dragonfly websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiel gebruik. Wij gebruiken de nieuwste technologie in het ontwerp, de opbouw en de optimalisering van trefwoorden, tags en links om de best mogelijke SEO te leveren.

SEO OPTIMALISATIE

Designer Dragonfly websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruiken de nieuwste webtechnologie in het ontwerp, de structuur, de optimalisering van trefwoorden, tags en links om de best mogelijke SEO te leveren.

WORDPRESS ONDERHOUD

Met ons onderhoudsplan heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud en het uitvoeren van updates. Daarnaast maken wij zeer regelmatig, volledige backups en verzorgen wij op uw verzoek kleine aanpassingen in de content.
N

Designer Dragonfly gaat verder

Designer Dragonfly is een klein bedrijf, groots in professionaliteit.
Persoonlijk contact en goede begeleiding zijn bij ons niet meer dan vanzelfsprekend.
N

Wij staan altijd voor u klaar

Bij Designer Dragonfly zijn we er trots op dat wij altijd voor u klaar staan. Wij reageren altijd binnen 2 uur op uw email, maar vaak al direct, zelfs buiten kantooruren. U hoeft nooit langer dan een dag te wachten voordat aanpassingen aan uw website zijn doorgevoerd.
N

Geen gesloten, non-compatibel CMS

Bij ons geen gesloten, non-compatibel CMS. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer u een website laat maken in WordPress, biedt dit zeer veel voordelen ten opzichte van andere Content Management Systemen.
N

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization is onmisbaar. Waar anderen slechts basis SEO toepassen, gaat Designer Dragonfly verder.
N

Uitmuntende beveiliging

Veiligheid voor onze klanten staat bij ons voorop! Juist omdat WordPress het meest gebruikte CMS is, is er een uitgebreide selectie van beveiligingsopties beschikbaar.
N

Wij bieden meer!

Wanneer u aan een webdesigner denkt, denkt u in de eerste plaats natuurlijk enkel aan uw nieuwe website. Maar Designer Dragonfly biedt meer!

Wil je een website op maat laten maken?

Bij Designer Dragonfly kun je niet kiezen uit templates als basis voor je nieuwe website. Pas na een intakegesprek gaan onze ontwerpers aan de slag met een impressie om je een indruk te geven hoe je nieuwe website eruit kan komen te zien. In de meeste gevallen bevalt de impressie zo goed dat dit de uiteindelijke website wordt. Ben je particulier, band of bedrijf, wij maken websites voor iedereen!

Bang dat een op maat website te duur is?  Wij bieden een oplossing voor ieder budget.

Sjharlie Vos - LIPTEASE

Sterke punten zijn o.a. de snelle reactie tijd. Heb je een vraag of wil je graag iets aanpassen aan je site dan heb je vrijwel meteen een reactie terug. Wat ik ook een sterke kant vind is dat Designer Dragonfly met je mee denkt. Soms komen we als band met ideeën die wellicht niet mogelijk zijn op een website of niet mogelijk zijn binnen ons budget. Dit wordt niet meteen afgekaatst maar er worden andere mogelijkheden geopperd en meegedacht zodat het eindresultaat uitvoerbaar is en wij er 100% achter staan. Als laatste en één van de belangrijkste sterke punten is dat Designer Dragonfly te vertrouwen is! In het verleden hebben we met verschillende website bouwers gewerkt die hun beloftes niet konden waarmaken. Designer Dragonfly zegt duidelijk wat er binnen een bepaalde tijd afgemaakt kan worden en houdt zich hier ook netjes aan. Duidelijk en professioneel!

Voor vrijblijvend advies kunt u ons e-mailen op info@designerdragonfly.nl

Pin It on Pinterest

Clicky