Achtergrond en omschrijving
Liptease, voorheen bekend als Liptease & the Backstreet Crackbangers, is een 6-kopige Rock ‘n’ Roll-band die bekende nummers met de typische jaren ‘50 & ’60-sound speelt. Hun bekendheid nam exponentieel toe na hun deelname aan Holland’s got Talent.

Het doel van Liptease
Designer Dragonfly werd in oktober 2014 benaderd door Liptease, die hoognodig een nieuwe website nodig hadden. Hun toenmalige website zag er gedateerd uit en was niet meer in de stijl die ze vanaf dan wilden uitdragen. Ze wilden niet alleen een nieuwe frisse website voor hun als band, maar ook als etalage voor de individuele persoonlijkheden die zij op het podium neerzetten door middel van grote foto’s. Daarnaast wilden ze ook een webshop voor hun merchandise. Liptease had een duidelijke visie van wat ze wilden. Nu was het aan Designer Dragonfly taak om die visie om te zetten in realiteit.

Onze oplossing
Met een gedegen planning kon Designer Dragonfly ervoor zorgen dat het ontwerp vanaf het begin rekening hield met het te behalen eindresultaat.  Door met grote achtergrondfoto’s te werken creëerden we een levendige atmosfeer en leverden wij een website af zoals de band die voor ogen had.

Voor vrijblijvend advies kunt u ons e-mailen op info@designerdragonfly.nl

Pin It on Pinterest