Website laten maken in Culemborg?

Bij Designer Dragonfly ontwerpen we elke website op maat.

Onze websites zijn altijd;

Naast het ontwerpen en vervaardigen van websites bieden wij ook services zoals domeinnaamregistratie, hosting en online marketing.

Kortom een one-stop-shop voor iedereen die op zoek is naar een website met impact!

Designer Dragonfly websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiel gebruik. Wij gebruiken de nieuwste technologie in het ontwerp, de opbouw en de optimalisering van trefwoorden, tags en links om de best mogelijke SEO te leveren.

VANAF € 499.00

Inbegrepen is o.a. het volgende:

  • Een geheel op maat ontworpen website met een uitstraling die bij uw eigen huisstijl past 5 tot 7 pagina’s
  • Responsive, gebruiksvriendelijke én mobielvriendelijke layout
  • 1 contactformulier, inclusief een bedankpagina welke niet onder het maximum aantal valt
  • Standaard SEO op basis van de door u opgegeven short- en longtail trefwoorden
  • CTA’s waar nodig (Call to Action knop)
  • Basis beveiligingsopties (zie onze website voor een toelichting of uitgebreidere opties)
  • Onbeperkte emailadressen zoals bijv.: info@mijndomeinnaam.nl. inclusief een gedetailleerde pdf met instructies om een emailaccount in te stellen.
  • Links naar de door jou gewenste social media platforms zoals Facebook, Twitter, etc.
  • Googlemaps integratie
  • 2 uur instructietraining na oplevering.

WORDPRESS ONDERHOUD

Hoewel het updaten en onderhouden van WordPress en de gebruikte plugins door uzelf gedaan kan worden, is dit niet altijd zonder risico.

Ook kan het zijn dat het u aan kennis en/of tijd ontbreekt om dit zelf te doen. Met ons onderhoudsplan heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud en het uitvoeren van updates. Daarnaast maken wij zeer regelmatig volledige backups en verzorgen wij op uw verzoek kleine aanpassingen in de content.

Dit alles voor een vast, laag bedrag per maand.

Klikt hier voor een uitgebreide lijst van onze WordPress onderhoudscontracten

Website laten maken Culemborg

5 + 8 =

Wat onze klanten over ons zeggen

LIPTEASE

Sterke punten zijn o.a. de snelle reactie tijd. Heb je een vraag of wil je graag iets aanpassen aan je site dan heb je vrijwel meteen een reactie terug. Wat ik ook een sterke kant vind is dat Designer Dragonfly met je mee denkt. Soms komen we als band met ideeën die wellicht niet mogelijk zijn op een website of niet mogelijk zijn binnen ons budget. Dit wordt niet meteen afgekaatst maar er worden andere mogelijkheden geopperd en meegedacht zodat het eindresultaat uitvoerbaar is en wij er 100% achter staan. Als laatste en één van de belangrijkste sterke punten is dat Designer Dragonfly te vertrouwen is! In het verleden hebben we met verschillende website bouwers gewerkt die hun beloftes niet konden waarmaken. Designer Dragonfly zegt duidelijk wat er binnen een bepaalde tijd afgemaakt kan worden en houdt zich hier ook netjes aan. Duidelijk en professioneel!

SAFARI ADVENTURES

Voor onze nieuwe reisorganisatie Safari-Adventures, gespecialiseerd in safari’s in Oost-Afrika, wilden we een website die helder en transparant zou zijn. Prijzen en reisaanbod mocht niet onduidelijk zijn en ook de accommodaties moesten prominent aanwezig zijn op de site.

Voor dit alles zochten wij als leiding van het safari-bedrijf een bouwer van websites, die in staat zou zijn onze wens te vertalen naar een uitvoerbaar plan met behulp van de nieuwste technieken. Webdesigner Jenny Correia van Designer Dragonfly voldeed aan het profiel en afgelopen voorjaar gaven we haar de opdracht om een mooie en vooral toegankelijke website te bouwen.
En wat is zij daar goed in geslaagd! Zij heeft een fantastische site gebouwd, dynamisch en modulair opgebouwd, zodat we in de nabije toekomst blokken kunnen toevoegen of verwijderen.

Voor vrijblijvend advies kunt u ons e-mailen op info@designerdragonfly.nl

Pin It on Pinterest

Clicky