Hallo, ik ben Jenny, 50 jaar en geboren en getogen in Johannesburg in Zuid-Afrika. Ik ben de oprichtster van Designer Dragonfly en wij zijn al ruim 7 jaar gevestigd in Dordrecht. Ik ben gek op libellen en alles wat met libellen te maken heeft. Je vindt ze bij mij overal. Ik heb er altijd wel ééntje om mijn nek hangen, ik heb meer dan 80 libelle-hangers. Ook in en rond mijn huis vindt je overal libellen.

Ik ben een trotse moeder van een prachtige dochter van 22 jaar.

Waarom ben ik mijn eigen bedrijf begonnen?

Ik ben mijn bedrijf begonnen zodat ik andere ondernemers kan helpen om hun droom óók te realiseren. Ik wil startende ondernemers inspireren en ik wil ze ook graag laten zien dat het door goede online marketing heel goed mogelijk is om je droom te verwezenlijken.

Alles kan, zolang je er maar in gelooft!

Specialist in webdesign, website laten maken en optimalisatie

De 7 redenen waarom u voor Designer Dragonfly kiest

Wanneer u kiest voor Designer Dragonfly, kiest u voor zekerheid.
U kiest voor meer dan alleen een nieuwe website.

 1.  Designer Dragonfly gaat verder

Designer Dragonfly is een klein bedrijf, groots in professionaliteit.
Persoonlijk contact en goede begeleiding zijn bij ons niet meer dan vanzelfsprekend.
Na een uitgebreide, persoonlijke kennismaking ontvangt u altijd een impressie zodat u duidelijk ziet hoe uw nieuwe website eruit komt te zien.
Onze websites komen nooit van templates, maar zijn altijd geheel op basis van uw wensen, speciaal voor u gemaakt!

2.  Wij staan altijd voor u klaar

Bij Designer Dragonfly zijn we er trots op dat wij altijd voor u klaar staan. We streven ernaar om e-mails altijd binnen dezelfde werkdag te beantwoorden maar vaak al direct, zelfs buiten kantooruren. 

3.  WordPress

Bij ons geen gesloten, non-compatibel CMS. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer u een website laat maken in WordPress, biedt dit zeer veel voordelen ten opzichte van andere Content Management Systemen. Ruim 70% van alle websites ter wereld wordt gemaakt in WordPress. Hierdoor is er een zeer grote hoeveelheid extra software beschikbaar, speciaal ontwikkeld voor WordPress. De mogelijkheden voor uw website worden daarmee vrijwel eindeloos!

4.  Uitmuntende beveiliging

Veiligheid voor onze klanten staat bij ons voorop! Juist omdat WordPress het meest gebruikte CMS is, is er een uitgebreide selectie van beveiligingsopties beschikbaar. Wij zorgen er standaard voor dat al onze websites goed beveiligd zijn. Wanneer extra beveiliging nodig is, bijvoorbeeld wanneer u met persoonsgegevens werkt, kunnen wij u altijd een pakket op maat bieden. Zoals altijd uitgebreid door ons getest.

5.  De beste hosting

Websites van Designer Dragonfly worden gehost bij het beste hostingbedrijf van dit moment.
Gegarandeerd 99,99% up-time en standaard extra beveiligde servers kost u niets extra.

6.  SEO

Search Engine Optimization is onmisbaar. Lees over de successen die onze klanten behalen in de zoekmachines zoals Google. Waar zij voorheen niet eens genoemd werden in de zoekresultaten staan zij nu op de eerste pagina, ver boven de concurrentie!

7.  Wij bieden meer!

Wanneer u aan een webdesigner denkt, denkt u in de eerste plaats natuurlijk enkel aan uw nieuwe website. Maar Designer Dragonfly biedt meer! Onze klanten waarderen ons in het bijzonder omdat wij met ze meedenken. Wij denken niet alleen hoe wij de beste website voor u kunnen maken, maar wij willen vooral dat u het beste uit uw bedrijf kunt halen!Wij vertellen u graag meer over online marketing en hoe u het beste om kunt gaan met uw aanwezigheid op internet en ver daarbuiten!

Klant beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf, goede service!

Snelle reactie bij vragen en het meedenken over oplossingen

– Daniëlle Bakker –

4_5_stars

Goeie ervaringen, snelle response

Designer Dragonfly is een jong en flexibel bedrijf dat voor mijn safari bedrijf veel betekent. Niet alleen denkt het bedrijf mee met het opzetten, onderhouden en beveiligen van mijn mooie, informatieve en functionele website.

– Fred van Doorn –

4_5_stars

Zeer professioneel

 Er word snel gehandeld wanneer je iets aangepast wil hebben, dus altijd up-to-date.

– Peter Roks –

4_5_stars

Voor vrijblijvend advies kunt u ons e-mailen op info@designerdragonfly.nl

Pin It on Pinterest