Hallo, ik ben Jenny, een trotse libellenliefhebber uit Johannesburg, Zuid-Afrika. Als de oprichtster van Designer Dragonfly ben ik al ruim 10 jaar gevestigd in Dordrecht. Overal waar je kijkt, vind je libellen bij mij. Ik draag altijd wel één van mijn 80 libelle-hangers om mijn nek en ook mijn huis is gevuld met deze prachtige wezentjes. Naast mijn passie voor libellen ben ik ook een trotse moeder van een prachtige 23-jarige dochter.

Waarom ik mijn eigen bedrijf ben begonnen?

Ik wilde andere ondernemers helpen bij het verwezenlijken van hun dromen. Met Designer Dragonfly wil ik startende ondernemers inspireren en laten zien dat goede online marketing de sleutel is tot het waarmaken van je dromen. Geloven is kunnen!

Specialist in webdesign, website laten maken en optimalisatie

De 7 redenen waarom u voor Designer Dragonfly kiest

Wanneer u kiest voor Designer Dragonfly, kiest u voor zekerheid. U kiest voor meer dan alleen een nieuwe website.

1. Designer Dragonfly neemt uw dromen serieus

Bij Designer Dragonfly staat uw succes centraal. Wij geloven in het verwezenlijken van uw dromen en streven ernaar om uw website perfect af te stemmen op uw visie en doelen.

2. Onze persoonlijke aanpak

Bij Designer Dragonfly zijn we trots op onze persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen, behoeften en ideeën en zetten deze om in een uniek webdesign dat uw merk en bedrijf perfect vertegenwoordigt.

3. Creatieve webdesign experts

Ons team van creatieve webdesign experts staat klaar om uw website tot leven te brengen. Met jarenlange ervaring en een passie voor design zorgen wij voor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die indruk maakt op uw bezoekers.

4. Optimalisatie voor succes

Bij Designer Dragonfly weten we dat een mooie website alleen niet genoeg is. Daarom optimaliseren we uw website voor zoekmachines, zodat u beter vindbaar bent en meer potentiële klanten bereikt. Onze SEO-strategieën zorgen voor een hoge ranking in zoekresultaten.

5. Veiligheid voorop

Bij Designer Dragonfly nemen we de veiligheid van uw website serieus. We implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens en die van uw klanten altijd beschermd zijn.

6. Ondersteuning wanneer u het nodig heeft

Ons supportteam staat altijd voor u klaar. Of het nu gaat om technische problemen, vragen of advies, wij bieden snelle en betrouwbare ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert.

7. Meer dan alleen webdesign

Bij Designer Dragonfly denken we verder dan alleen het maken van een website. We bieden ook expertise op het gebied van online marketing, zodat u het maximale uit uw online aanwezigheid kunt halen. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf succesvol groeit op het internet.

Voor vrijblijvend advies kunt u ons e-mailen op info@designerdragonfly.nl

Klant beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf, goede service!

Snelle reactie bij vragen en het meedenken over oplossingen

– Daniëlle Bakker –

4_5_stars

Goeie ervaringen, snelle response

Designer Dragonfly is een jong en flexibel bedrijf dat voor mijn safari bedrijf veel betekent. Niet alleen denkt het bedrijf mee met het opzetten, onderhouden en beveiligen van mijn mooie, informatieve en functionele website.

– Fred van Doorn –

4_5_stars

Zeer professioneel

 Er word snel gehandeld wanneer je iets aangepast wil hebben, dus altijd up-to-date.

– Peter Roks –

4_5_stars

Wilt u een professionele website laten maken tegen lage kosten?

Ontdek nu hoe wij uw online aanwezigheid kunnen verbeteren!