WORDPRESS WEBSITE ONDERHOUD

Waarom is WordPress onderhoud nodig?

WordPress is open source software. Dat betekent dat iedereen vrij is om het te gebruiken. Regelmatig worden door WordPress updates beschikbaar gesteld. Soms zijn dit kleine (beveiligings) updates. Het komt echter ook voor dat een update een compleet nieuwe functionaliteit bevat.
Voor zowel de gebruiksvriendelijkheid als de beveiliging van uw website is het belangrijk om deze updates uit te blijven voeren. Anders dan vaak aangenomen wordt is een WordPress website dus nooit ‘af’ wanneer de website klaar is.

Beveiliging

Het is van belang om uw websites up-to-date te houden. Regelmatig beveiligings-updates uitvoeren, zorgt er voor dat kwaadwillenden minder makkelijk toegang krijgen tot uw website of uw gegevens.
Met ons onderhoudsplan nemen wij u deze taak uit handen en bent u er van verzekerd dat alle updates tijdig plaats vinden. Ook kunnen wij u informeren over inbraak- en sabotagepogingen en wat hier tegen gedaan kan worden.

 

Wat kan Designer Dragonfly voor u doen?

Hoewel het updaten en onderhouden van WordPress en de gebruikte plugins door uzelf gedaan kan worden, is dit niet altijd zonder risico.

Ook kan het zijn dat het u aan kennis en/of tijd ontbreekt om dit zelf te doen. Met ons onderhoudsplan heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud en het uitvoeren van updates. Daarnaast maken wij zeer regelmatig, volledige backups en verzorgen wij op uw verzoek kleine aanpassingen in de content.

Dit alles voor een vast, laag bedrag per maand.

Klikt hier voor een uitgebreide lijst van onze WordPress onderhoudscontracten