ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Designer Dragonfly websites zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruiken de nieuwste webtechnologie in het ontwerp, de structuur, de optimalisering van trefwoorden, tags en links om de best mogelijke SEO te leveren.

Wij bieden diensten aan voor kopie- en bewerkingsrecht, die u in staat stellen het meeste uit uw tekstinhoud te halen. Gradatie van webpagina’s wordt beïnvloed door het aantal bezoekers op uw site en hoe lang ze daar blijven. De juiste zoekwoorden en -zinnen moeten worden gebruikt, met een tekstinhoud, die op de juiste manier is geschreven.

SEO is een doorlopend proces. Uw rang bij de zoekmachines wordt bepaald door de inhoud van uw site. Een frisse inhoud en de presentatie is hierbij cruciaal. Regelmatig publiceren van nieuws (inclusief RSS-feeds) moet goed worden bijgehouden op uw site en op social media.

Forums, blogs en vlogs vormen hier een handig hulpmiddel bij. Deze verhogen het aantal bezoekers en moedigen herhaald bezoek aan. Er zijn ook mogelijkheden voor reclame in tijdschriften en informatie-websites.

 

Enkele belangrijke factoren voor SEO


 1. Kwaliteit van de website
  Vooral de inhoud van de tekst: origineel, informatief, makkelijk te lezen, en het bevatten van trefwoorden (correcte spelling en populaire afkortingen).
 2. Inbound Links
  Het gebruiken van zoveel mogelijk geloofwaardige bronnen. Hierdoor stijgt uw populariteit op een ‘natuurlijke’ wijze en verbetert de SEO. Denk bijvoorbeeld aan Publishing Resources (opleidingsmaterialen, tutorials) om links aan te trekken.
 3. Veranderen van inhoud
  Toevoegen van nieuwe content en regelmatig bijwerken van bestaande content. Uw inhoud moet actueel zijn, gebaseerd op informatie die verlangd wordt door uw bezoekers en welke vervolgens gedeeld wordt.
 4. Trefwoorden
  Kunnen worden gebruikt wanneer van toepassing, maar niet gespamd! Gebruik trefwoorden in tekstverbindingen, tekst-ankers, beeld-bestandsnamen, bijschriften, alt tags, categorieën, enz.
 5. Optimalisering Titel-Tags
  Geoptimaliseerde H1, H2, en H3-Tags. De tags moeten worden gebruikt met de zoekwoorden in volgorde van belangrijkheid, met de titel-tag als belangrijkste uitgangspunt.
 6. Schone, Snelle Codering
  Snelheid is de belangrijkste overweging. Trage laadtijden van de website kan bezoekers afschrikken. Alle JPG-afbeeldingen moeten geoptimaliseerd zijn, goed gebruik makend van miniaturen met uitvergrotingen en zo ingesteld dat de links openen in een nieuw venster. De bestandsgrootte van PDF’s moet zo klein mogelijk gehouden worden.
 7. Omdat het aantal websites met enorme snelheid toeneemt, wordt het steeds belangrijker uw inhoud te richten op de gebruiker, en NIET op de zoekmachines (een advies van Google!). Onderschat nooit de kracht van populariteit; een goeie website wordt snel gedeeld met anderen.

Download hier de PDF WAT IS SEO?